Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Luboš Káně, Ing. Jiří Tokar

V Centru technické normalizace DEK se připravuje nová původní česká norma ČSN 73 0607 Skládané vodotěsnicí konstrukce. V článku jsou uvedeny komentáře zpracovatelů k názvosloví a přílohám navrhované normy.

ČSN 73 0607 Skládané vodotěsnicí konstrukce
Vybíráme z našich referencí

Objekt z 80.let, skládající se ze dvou budov. Posuzovaný objekt B má čtyři nadzemní podlaží. Bylo provedeno tepelnětechnické posouzení stávajících skladeb a detailů a návrh jejich úprav. Pro stavební povolení byla vypracována studie denního osvětlení a akustická studie.

OC Delta Praha

Vybíráme z našich publikací
dektime 2020/05

NESNÁZE REALIZACE REKONSTRUKCE STŘECHY SE SYPKÝMI VRSTVAMI
Ing. Lukáš Klement

V roce 2018 byl v Atelieru DEK dokončen vývoj řešení pro rekonstrukce střech, které obsahují nesoudržné vrstvy a nelze je proto považovat za spolehlivě stabilní proti účinkům větru nebo účinkům tangenciálních sil např. od smrštění materiálů povlakových hydroizolací. Princip řešení spočívá v přikotvení původních vrstev střechy s pomocí Vrtací soupravy DEK a následném přilepení nových vrstev střechy v souladu s ČSN EN 1991-1-4.